Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

jc.JPG

For de som ikke var på konsert…!

Oppvarmingsbandet var rett og slett drittdårlig, det var bare bråk. Så publikummet var ekstremt lettet når Danko Jones og hans band entret scenen til publikum som gaulet “Danko, Danko, Danko, Danko!”. Danko var i sin vanlige litt småfrekke lune. De Begynte rett på sangene, og stemningen stod i taket. Folk greide å beherske seg i trengselen, mens andre oppførte seg som en gjeng med steroidproppete brølaper, og hoppet rundt å gaulet et eller annet med en øl i hånden. Danko slo an litt vitser innimellom, men de vil ikke bli avslørt… Det ble selvfølgelig allsang på sanger som First Date, Baby hates me og Lovercall. De spilte flest låter fra det nye albumet “Sleep is the enemy”, men hadde med en god del gamle mata klassikere som Play the blues, Cadillac og Lovercall.For de som ikke har hørt om Danko Jones, sjekk ut wwww.dankojones.com!

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.