Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Hvor sov Margrete i helgen??

Ryktene florerer, studentene er forvirret! det store spørsmålet er: Hvilket mystiske mannebein slo kloa i Margrete natt til søndag? Har det noe med det beryktede singelpartyet å gjøre, eller er det bare denne typen livsstil drammenseren ønsker å følge?

Spørsmålene er mange, bare Margrete har svarene! (Men hun nekter å gi oss de, så vi lager de selv=) )

Ikke gjør dette verre for deg selv Margrete, gi oss svarene!Margrete

3 kommentarer på “Hvor sov Margrete i helgen??”

  1. den 31 Oct 2006 at 15:34Pål Drange

    Ja, hvor sov hun?

  2. den 31 Oct 2006 at 23:43Pauli

    strandkaien 16

  3. […] Siden lørdag har ryktene versert angående ka så egentlig skjedde når Margrete tilbringte nattå borte fra hus og heim. Margrete seie sjøl hu bare sov øve, uskyldigt så et lam. Privatdetektiven me i klassen har hyrt inn har ikkje funne bevis så tilseie någe aent enn dette, men han har klart å få tak i dette bildet: […]

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.