Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Ang kogvit på fredag.

I min kallender stod jeg oppført med kogvit seminar klokken 0815 på fredag. Jeg sendte en epost til foreleser hvor jeg spurte om vi skulle ha det seminaret, og han svarte nei. Han sier også at på tross av at (jeg i alle fall) står oppført med seminar hver eneste fredag, så er det bare seminar annenhver fredag. Hele mailen er:

God dag.
Vi i bachelorprogrammet i kognitiv vitenskap står oppført med et seminar klokken 0815 fredag den 2. februar. Ettersom vi hadde det forige seminaret med deg regner jeg med at det er du som står oppført som veileder denne timen også. Det jeg lurte på var om dette seminaret går som oppført? Med tanke på at all annen undervisning utgår, og at vi ble ferdig 1 time før tiden forige gang, utgår kansje dette seminaret?
Mvh Erik Parmann

Hei,
Det er ingen forelesning i dag, onsdag 31.01 og
heller ikke noen øvelser på fredag, 2.02.
Undervisning skjer annen hver uke, dvs. vi har
neste forelesning påonsdag, 7.02, og øvelser på
fredag, 9.02.

Det er flere øvelser til neste gang enn det var
sist, så jeg forventer at vi bruker mer tid denne
gangen. Men jeg kan ikke utelukke at vi igjen
blir ferdige litt før tiden.

Michal

4 kommentarer på “Ang kogvit på fredag.”

 1. den 01 Feb 2007 at 0:05Pål

  såpass

 2. den 01 Feb 2007 at 2:55joakim

  sexy med blockqoute i blockqoute 🙂

 3. den 01 Feb 2007 at 10:30Pål

  Ja, det er ihvertfall noen som vet hva de gjør på, tydeligvis…

 4. den 01 Feb 2007 at 17:17undertegnede

  Det heter nøstede blokksitater!

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.