Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Alle skal ha fått en e-post fra logikk-Pål, men jeg poster den her i tillegg, Justin Case.

[Vi tar] en samling på søndag for å gå igjennom flere oppgaver. Jeg ser for meg at vi kan føre bevis for en del logiske sannheter, og det skader ikke om noen andre også har gjort/forsøkt det selv. Hvis det er noen som ønskes å tas opp, vennligst send meg e-post i løpet av dagen (før 18) slik at jeg får tid til å forberede meg.

Tid: Søndag, 12.15 – 14.00 (for å ta hensyn til de som vil drikke både lørdag og søndag).

Sted: Sydneshaugen skole, rom 304a (ikke som tidligere, men det gule bygget rett ved HF-senteret. Rommet er i tredje etasje (til venstre fra midttrappen)).

2 kommentarer på “Ekstraundervisning i LOG101 på søndag”

  1. den 18 Feb 2007 at 16:35Pål

    Jepp, tror vi skylder logikk-Pål en stor takk.

  2. den 18 Feb 2007 at 16:43P@rm@nn

    Ja, er åpenbart vår tur å kjøpe en twistpose denne gangen.

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.