Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Eg kom over ei side kor nokon har laga eit API til Flickr i Common Lisp, kalla CLickr, eg synst det var litt gøy, du kan f.eks. finne kor mange av dei brukarane som du har favorittbilete av som har eit av dine bilete i sine favorittar, for så å automatisk setje ein tag på alle desse og plassere dei med høgast visningstal inn i eit fotoset. Viss du vil vere komplisert. Eller du kan nytte det til å tagge foto frå emacs med det sidan Organize-tingen deira ikkje funker skikkeleg i Opera ol.

Clickr v0.2 er ein ASDF-pakke, så viss du f.eks. køyrer SBCL (eller OpenMCL på Mac) og nyttar emacs-pakka Slime burde installasjon vere så enkelt som å trykke Alt-x og skrive “slime-load-system” og “/filsti/til/clickr.asd”

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.