Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

INFO102-oblig

Noen andre enn meg som har blitt innkalt til et personlig møte med The Boss of INFO102 for å ha “en samtale om oppgaven”? Dette var jo interessant…

3 kommentarer på “INFO102-oblig”

  1. den 25 Mar 2007 at 12:13Pål

    Interessant… Jeg har ikke blitt innkalt. Kanskje fordi han trenger hjelp til å forstå syntaksen din. 🙂

  2. den 26 Mar 2007 at 11:29Mads

    Hvordan gikk det Alexander? 😉

  3. den 26 Mar 2007 at 16:07Svanevik

    Det gikk fint det! 🙂 Jeg blir ikke strøket, og tror ikke Stevenson blir det heller 😛 Foreleseren var veldig grei, og var enig i innvendingene mine ovenfor det som var blitt slått ned på i rettingen av oppgavene. Virket ikke som om han hadde hatt så mye å gjøre med selve rettingen av oppgaven, for han sa at det var helt greit å skrive predikatlogikk på første oppgave, og også helt greit å ikke skrive predikatene fullt ut, så lenge man forklarer dem et annet sted. I tillegg var det noen andre småting som han også sa var greit å skrive, men som jeg hadde fått trekk for. Med andre ord er det nok Dag som ikke liker annen syntaks enn INFO102-syntaks. Det som er viktig er jo hva vi faktisk får lov til å skrive på eksamen, og han sa at på denne oppgaven var blitt rettet strengere enn en eventuell eksamen hadde blitt. Så lenge man er konsekvent på syntaksen, kan man gjerne bruke en som varierer litt fra boken i INFO102. Alt i alt en vellykket dag for kogvitere. 🙂

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.