Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

http://www.churchofsatan.com/Pages/Apple.html

Saken er at Apple har en greie som heter Made on a Mac, som er et ikon man kan plassere på hjemmesiden sin, dersom den er laget på en Mac… for nettopp å vise at siden er laget på en Mac! Da Church of Satan sin webmaster valgte å bruke et slikt ikon på Church of Satan sin side, for å vise at de liker den originale, kreative og nytenkende (his words – not mine) måten Apple tilnærmer seg datateknologi, sendte Apple rett og slett advokatene sine på dem! Turns out it was bad for business…
Long story short; Church of Satan fjerner til slutt, motvillig, ikonet fra siden. Noe som kanskje var like greit når de fant ut hvilket surt eple Apple var. MEN! Er ikke Apple’s logo et eple som har blitt tatt et tygg av? Edens hage, n1? Var det ikke Satan i form av en slange som fikk menneskene til å ta dette tygget? Kanskje Apple virkelig er styrt av ondere krefter enn vi kan forestille oss, som var redd for at folk skulle se sammenhengen. Det får en til å undre.

Konklusjon: Bad Apple.

3 kommentarer på “Satanister liker epler, epler liker ikke satanister”

 1. den 18 Apr 2007 at 23:53Pål

  The Church of the SubGenius!

 2. den 19 Apr 2007 at 10:04Kevin

  The Corporation er ein genial film. Heilt sikkert veldig skjeiv framstilling og alt det der, men utrolig kul likevel. (The Corporation ligg forresten på YouTube no =D)

  In other news: Green My Apple!

 3. den 22 Apr 2007 at 13:06Kevin

  Kvifor kjem ikkje kommentarane mine opp her? Augh. Prøver igjen (Opera Notes to the rescue!):

  The Corporation er ein genial film. Heilt sikkert veldig skjeiv framstilling og alt det der, men utrolig kul likevel. (The Corporation ligg forresten på YouTube no =D) In other news: Green My Apple!

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.