Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Tittel

Sendte en mail til Liv Bugge angående tittelen vi får når vi er ferdig med bachelorprogrammet (alle vet at det er det som teller). Her er svaret:

Hei,
Tittelen er for øyeblikket Bachelor i kultur- og samfunnsvitenskap med spesialisering i kognitiv vitenskap. Etter mye kamp over flere år fikk vi endret mastertittelen for informasjonsvitenskap, slik at vi slapp Master i kultur og samfunn der. Men på bachelor må vi dessverre ennå henge dette på. Mastertittelen vil bli Master i informasjonsvitenskap/informatikk/filosofi/datalingvistikk, alt etter det dere velger.
Liv

En kommentar på “Tittel”

  1. den 08 May 2007 at 22:02Pål

    Dammit! I guess i can lick it.

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.