Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Spennende spill

Mens vi venter på Age of Conan, er det veldig mange andre spennende spill på vei. Personlig ser jeg veldig fram til Tabula Rasa, et sci-fi-mmorpg til PC som blir snekret sammen av bl.a. Richard Garriot (mannen bak Ultima Online). Garriot skryter blant annet av AI-en, som skal være så god at man faktisk kan queste med NPC-er, i stedet for andre spillere. Alle som har spilt andre MMORPG-er vet hvor fett det er å oppleve at en spiller forlater (leaver) selskapet (partyet) midt i et oppdrag (quest)… Andre spennende spill som er på vei er Mortal Kombat: Armageddon (Wii), Unreal Tournament III (PC), Metroid Prime Corruption (Wii), Super Smash Brothers Brawl (Wii) og Super Mario Galaxy (Wii).

En kommentar på “Spennende spill”

  1. den 14 May 2007 at 16:50Mads

    For ikke å snakke om det nye Funcom kommer med “The secret world” som virker spennende!

    AoC blir nok stilig, så lenge det ikke blir for teknisk å spille det. Svinge sverd, skyte med bue osv, alt går jo på bevegelser med mus og trykking av taster i “rett” mønster..

    Queste me NPC`er hørtes ikke dumt ut, men da skal de ha god AI, det skal være sikkert og visst 🙂

    Skal bli kjekt, masse å se frem til her 😀

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.