Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Norvig

Jeg antar at noen av dere har sett denne før, men her er en lenke til de av dere som ikke har hatt gleden.

http://youtube.com/watch?v=nU8DcBF-qo4 

2 kommentarer på “Norvig”

  1. den 27 Aug 2007 at 23:29Pål GD

    respekt …

  2. den 26 Sep 2007 at 18:51Kevin

    Fikk endelig tid til å se denne, ganske kult system, men lurer veldig på om ikke det blir store problemer for språk som er veldig forskjellige fra engelsk (som har mye data). Og hva med oversetting mellom polysyntetiske og analytiske språk, hvor det første gjerne har lange setninger som består bare av ett ord, mens det andre gjerne har 15 ord for å uttrykke det samme; man kan vel ikke operere med “ord” som en universal basiskategori da…

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.