Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Ønsker du en billig stasjonær PC?

UbuntuMulticom selger nå stasjonære PC-er med Ubuntu preinstallert. Den kommer standard med Intel Celeron, 1 GB RAM og 300 GB harddisk, men det kan lett (og uten mye ekstrakostnader) oppgraderes til Pentium 4, 3,2 GHz, 2 GB RAM og 500 GB harddisk. Den kan også nedgraderes til diverse Windows-operativsystemer, men det koster faktisk penger.

Løp og kjøp, følg denne lenken: Multicom selger Ubuntu.

3 kommentarer på “Ønsker du en billig stasjonær PC?”

  1. den 13 Sep 2007 at 23:16P@rm@nn

    http://www.ubergeek.tv/article.php?pid=54

  2. den 24 Sep 2007 at 15:10Stevenson

    Er det noen som har sett mye på one laptop per child? Og eventuelt sammenlignet den med Classmate PC? Ved første øyekast ser Classmate PC ut som et bedre alternativ.

  3. den 28 Sep 2007 at 19:28Kevin

    “After competing wth One Laptop Per Child with its Classmate PC bulk sales program, Intel has decided to partner with the outreach group” — det må da være bra? Kult at det er noe som skjer iallfall (synes argumentet med at “PC-er er miljøfarlige” blir litt arrogant i og med at de færreste som har råd til det tenker så langt før de kjøper en maskin eller fem)

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.