Abonner på:
Innlegg
Kommentarer

Administrasjon:
Log in
Skriv et innlegg

Fekk nettopp epost om dette, om nokon er interessert:

Overgangen fra å være nyutdannet til å være nyansatt kan være både spennende og utfordrende. Lurer du på hvordan det er? Pia V. Jøsendal er nyutdannet fra Universitetet i Bergen i 2008 og holder en presentasjon om Computas og hennes arbeidsdager som nyansatt.

Etter selve foredraget vil det bli en uformell samling med Pia V. Jøsendal for de som vil, på pauserommet i 6.etasje. Her har man mulighet til å stille henne spørsmål hvis det er noe man lurer på. Det vil også bli servert noe å tygge på.

Om Computas:
Computas er et norsk IT-konsulentselskap innen teknologistøttet kunnskaps- og prosessforvaltning. Vi leverer tjenester, løsninger og produkter til organisasjoner som vil øke sin verdiskapning ved å sette sin kunnskap i system. Vi har en rekke store kunder innen offentlig og privat sektor, og vi høster anerkjennelse for våre innovative løsninger og vellykkede leveranser. Computas er ansatteid, og vi er per i dag 170 ansatte som holder til i helt nye lokaler på Lysaker.

Dato: onsdag 25. mars 2009
Tid: 16:00
Sted: Seminarrom 645, 6.etg på SV

(Computas var forøvrig tidlegare kalla «Computas Ekspertsystemer»…)

3 kommentarer på “Inform@tica inviterer til bedriftspresentasjon med Computas på SV”

 1. den 26 Mar 2009 at 21:21Pål GD

  Computas har utviklet mange løsninger på Microsofts .NET-plattform, og vi får stadig flere oppdrag som skal realiseres med denne teknologien. I de større prosjektene benytter vi ofte FrameSolutions.NET, som er vårt eget rammeverk for arbeidsprosess-løsninger med kunnskapsstøtte. Computas er Microsoft Gold Partner.

  Vi har omfattende erfaring med alle aspekter av Microsoft-teknologi, både programmeringsverktøy, klientside-programmering, tjenerprogrammering, internettløsninger, databaser og integrasjonsverktøy. Fagmiljøet vårt er stort og aktivt, med et levende nettverk.

 2. den 27 Mar 2009 at 12:11Kevin

  ugh. Jaja. (Var du på seminaret?)

 3. den 28 Mar 2009 at 13:34Pål GD

  Nei, er det over alt? Alt går så fort i denne verden. Jeg trenger minst en måned forberedelsestid på slikt.

Svar på innlegg

Du må være logget inn for å kommentere.